Competențe

Sunt specializat in consultanta vanzari business to business integrată cu marketing digital si sunt implicat în proiecte inovative, ce au ca scop final, creșterea eficienței prin digitalizarea, integrarea și automatizarea proceselor.

Arii de activitate:

Plecând de la premisa că orice poate fi îmbunătățit și orice poate fi mai eficient, este important să folosim la maxim cumulul de competențe, experiența și ingeniozitatea atât a angajaților cât și a partenerilor de business. De asemenea, să alocăm resursele într-un mod eficient și să identificăm problemele sau fricțiunile intra/inter-departamentale.

  • Procesele eficiente aduc și rezultate bune;
  • Trebuie să te vezi pe tine pentru a înțelege situația actuală;
  • Vorbește prin intermediul datelor; Administrează și coordonează prin fapte;
  • Corectează cauza rădăcina a problemelor;
  • Lucrează în echipă;
  • Caută mai degrabă înțelepciunea a zece oameni decât cunoștințele unuia singur;
productivitate si schimbare in bine

Credințe și filozofii

Cea mai importanta strategie de marketing si vânzări este să iți pese

Ca profesionist, sunt dedicat unor practici de consultanta vanzari și marketing ce urmăresc să informeze cu cu acuratețe potențialii clienți pentru ca aceștia să poată lua decizii corecte și sănătoase pentru organizațiile din care fac parte. În toate acțiunile de vânzări și marketing întreprinse, pun nevoile clienților pe primul plan, acționez cu integritate si etică profesională.

Schimbare continua pentru mai bine

Provocările aduse de a patra revoluție industrială, influențează sau chiar schimbă complet modul de organizare și  funcționare al tuturor organizațiilor capitaliste, iar imbunătățirea continuă a proceselor este recunoscută la nivel mondial ca un pilon important al oricărei organizații competitive, cu o strategie pe termen lung.

"It is not the strongest of the species that survive, nor the most intelligent, but the one most responsive to change"
Charles Darwin
1809-1882
Transformare Digitala